”Carroll kan återvända till Newcastle”

Han lämnade i helikopter som en av Premier Leagues dyraste spelare genom tiderna men nu kan Andy Carrolls korståg över de brittiska öarna vara över när 28-åringen till sist gör sig redo att fälla in årorna och lägga till med sitt slagskepp intill Tynes kust igen.

Allt det här är förstås önsketänkande men undertecknad blir ändå lyrisk över uppgifterna i brittisk press kring den lång(hårig)e anfallaren.

Newcastle Chronicle påstår nämligen att Rafa Benitez vill hämta hem Carroll till St James Park igen. Newcastle United ska ha föreslagit ett lån, något som West Ham nobbat men London-klubben ska vara öppen för en försäljning.

Nu håller vi alla tummar för att vi ska få se Andy Carroll göra Newcastles nattklubbar osäkra igen. Get in there!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier