Zlatan bekräftar: ”Hade andra bud”

Zlatan Ibrahimovic är klar för en återkomst i Manchester United.

Men i en intervju, på plats i Monaco där avtalet uppges ha blivit klart, bekräftar svensken att det fanns andra kontraktsförslag där bland annat Milan, Napoli, LA Galaxy och Los Angeles FC nämnts.

– Det fanns några lag som ville ha Ibracadabra i sitt lag, men jag hade en sådan bra säsong i United. Det var en bra säsong med tre titlar, fantastiska lagkamrater, en fantastisk klubb och en tränare som jag känner sedan tidigare. Även familjen var lycklig, jag kan inte bara tänka sportsligt. Jag måste tänka 360 grader runt om mig, säger Zlatan.

Och han inspireras över chansen att få tävla om Premier League-titeln.

– Vi har ett bättre lag i år än förra säsongen. Vi har tappat Rooney, en legend, men med de här tre spelarna är vi starkare. Romelu Lukaku bidrar med lite annat än vad jag och Rashford gör.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier