”West Ham drar sig ur Carvalho-affären”

William Carvalho, 25, snart en West Ham-spelare”.

Det var rubriken som Sky Sports rullade ut för en knapp vecka sedan.

Nu svänger pendeln, uppger samma källa.

Enligt källor till Sky har West Ham dragit sig ur affären med Sporting Lissabon eftersom att portugiserna vägrar att sänka priset på mittfältaren – en summa som ska uppgå till närmare 414 miljoner kronor.

Premier League-klubben uppges också tvivla på Carvalhos form.

”Han har inte tränat på tre veckor. Han har inte gjort någon försäsongsträning, så han skulle kanske ha behövt fyra till sex veckor innan han hade varit redo att spela för oss”, säger en källa inom klubben enligt Sky.

”Han blev för dyr och ibland måste du säga nej”.

Senast Carvalho spelade en match var i ligapremiären borta mot Aves den 6 augusti.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier