Uppgifter: ”Lämnar Liverpool nästa sommar”

Emre Can ser ut att vara förlorad för Liverpool.

Juventus har jagat mittfältaren hela sommaren, och har enligt uppgifter fått bud på cirka 300 miljoner kronor nobbat.

I stället ser Can ut att flytta till Turin nästa sommar.

Enligt Gazzetta dello Sport kommer tysken inte att förlänga sitt kontrakt med Liverpool, för att nästa sommar gå gratis till Juventus. Tidningen skriver att Jürgen Klopp är frustrerad över att en kontraktsförlängning inte gjordes tidigare.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier