Uppgifter: Landslagsanfallaren till Serie A

Samuel Armenteros gjorde landslagsdebut med ett mål mot Norge i början av sommaren. Och när Janne Andersson tog ut VM-kvaltruppen till Bulgarien och Vitryssland fanns Heracles-anfallaren också med.

Innan den samlingen kan dock Armenteros hinna med en flytt. Enligt uppgifter till Expressen ska Armenteros vara nära en övergång till Serie A-nykomlingen Benevento. Klubbarna ska enligt tidningen vara i slutförhandlingar.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier