BP släpper stjärnan i januari

Expressen har tidigare uppgett att Brommapojkarnas Viktor Gyökeres ska vara klar för en övergång till Premier League-klubben Brigthon. Anfallaren, som har gjort nio mål på tjugo matcher den här säsongen, ska gå loss på 10 miljoner kronor.
Nu uppger FotbollDirekt att BP inte tänker släppa 19-åringen nu. Men affären blir ändå av, dock först i januari eftersom BP inte vill fortsätta den allsvenska jakten utan stjärnan.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier