”Spelarna sparkar ut Sanchez ur klubben”

Vi joggar väl igång morgonen och inleder därmed det Alexis Sanchez-maraton som är att vänta under dagen. Men kanske börjar vi nu också få lite klarhet i uppgifterna.

Nu sätter nämligen trovärdiga BBC ner foten och menar att andra brittiska medier fått en viktig sak om bakfoten. Det är inte så att Manchester City erbjuder Raheem Sterling i utbyte mot Alexis Sanchez. Det är istället så att Arsenal vill ha Sterling för Sanchez.

London-klubben ska redan ha nobbat ett bud på motsvarande 525 miljoner kronor för 28-åringen i rena pengar. Citys manager Pep Guardiola ska dock fortfarande hoppas på att det ska räcka med just pengar för att få Sanchez.

Samtidigt skriver Telegraph att Arsenals egna spelare nu kan trycka på för att affären ska bli av. Enligt tidningen har en majoritet av spelarna fått nog av chilenaren och att han tillåtits att prioritera sitt eget bästa framför lagets.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier