Uppgifter: Sanches till Swansea

Renato Sanches gjorde succé i EM förra sommaren. Men 20-åringens tid i Bayern München har inte varit lika lyckad. Den tyska klubben har tidigare meddelat att man kan tänka sig att låna ut portugisen och nu ser det ut att bli verkligheten.
Enligt Sky Italia-journalisten, Gianluca DiMarzio är Sanches klar för spel i Swansea.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier