City på mittbacksjakt

Virgil van Dijk kvalar nog in på topp fem över de mest omsusade spelarna under sommarens transferfönster.

Eftersom holländaren aldrig lämnade Southampton så kan vi lyckligtvis fortsätta prata om honom även i vinter! För trots att det inte har varit en speciellt lyckad höst för 26-åringen så är han fortfarande het på marknaden.

Pep Guardiola uppges vara intresserad av att värva honom till Manchester City. Tabellettan har brist på mittbackar för tillfälligt då John Stones är skadad och Vincent Kompany sällan känns riktigt hel.

Enligt Goal har även tränaren ögonen på Real Sociedads Iñigo Martínez. 26-åringen debuterade i a-laget 2011 och har dessutom fyra landskamper för Spanien på meritlistan.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier