Nypremiär: Sillypodden är tillbaka

Sillypodden har nypremiär med ett dundrande avsnitt. Vi analyser Arsenals situation, spekulerar i vem Manchester Uniteds nya supervärvning blir och pekar ut stjärnan som faktiskt ser ut att vara klar för FC Barcelona.

Det och mycket mycket mer.

Taggar Sillypodden

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier