”Låser in spelarna och portar Raiola”

It’s the most wonderful time of the year! Ja, not so much om du spelar i Milan.

Italiensk press uppger nu att laget isolerats på klubbens träningsanläggning efter 0-3-förlusten mot Verona. Julmiddagen är inställd och går resultatet inte lagets väg i lördagens möte med Atalanta kommer spelarna få fira hela julen på anläggningen inför derbyt mot Inter den 27 december.

Något som även fått konsekvenser för en viss Mino Raiola.

Agenten har hävdat att målvakten Gianluigi Donnarummas nyskrivna kontrakt inte är giltigt och ett möte med Milans vd var inplanerat. Men det har enligt Gazzettan nu skjutits på framtiden i väntan på att situationen kring laget ska lugna ner sig.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier