”Newcastle på jakt efter Luiz”

Ännu en klubb ger sig in i kampen om David Luiz!

Mittbacken drar ju som bekant inte jämt med Chelsea-tränaren Antonio Conte och en flytt känns därför trolig.

Tidigare har det pratats om Arsenal, Real Madrid och Juventus. Nu hävdar London Evening Standard att även Rafa Benitez Newcastle vill håva in brassen.

Men – det finns alltid ett ”men” – det skulle i så fall handla om en lånedeal. Newcastle har det som bekant ganska magert på pengafronten (om inte Amanda Steveley lyckas övertala ägaren Mike Ashley att sälja klubben innan januarifönstrets slut).

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier