”Walcott på väg till ligakonkurrent”

Först ligger lite escargot, sedan isklamparna, där innanför en flaska starkt och till sist allra längst in i Arsene Wengers frysbox en 28-årig kille från Stanmore som 2006 pekades ut som hela Englands mest lovande fotbollsspelare.

Det har gått tyngre sedan dess för Theo Walcott. Extra tungt i år när han knappt tar plats på Arsenals bänk.

Nu påstår Mirror att lösningen kan bli en varm kram från Big Sam.

Ska vi tro tidningen vill Sam Allardyce nämligen förstärka sitt Everton med Walcott. Dessutom hoppas Allardyce även blåsa just Arsenal på Sevillas defensive mittfältare Steven N’Zonzi.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier