PSG-stjärnan i kontakt med Inter

Javier Pastore är en av flera spelare som ryktas bort från PSG.

Nu bekräftar den 28-årige mittfältaren själv att han har haft kontakt med Inter.

– Ja, min agent har varit i kontakt med Inter men det finns ingen överenskommelse. Vi diskuterar bara. Men Inter är en klubb som jag gillar mycket och jag skulle gärna återvända till Italien om jag skulle lämna PSG, säger han enligt L’Equipe.

Det har förekommit uppgifter om att Pastore redan tagit farväl av sina lagkamrater i PSG, men det stämmer inte enligt honom själv.

– Det är en ren lögn, säger han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier