”Liverpool lägger rekordbud på Van Dijk”

Jamen, vi tar väl en vända till med Virgil van Dijk.

Det är Telegraph (trovärdighetsgrad 3/5) som skriver att Liverpool visst har vunnit dragkampen om mittbacken (det har vi ju inte hört förr).

Tydligen handlar det om ett världsrekord för en försvarare, rent prismässigt. 837 miljoner kronor ska Jürgens Klopps klubb vara beredd att betala för holländaren. Det skulle i så fall innebära att man slår Manchester City på fingrarna, som bland annat håvade in högerbacken Kyle Walker för 602 miljoner kronor i somras (plus Benjamin Mendy som inte heller var särskilt billig).

Det är ju just City som Liverpool har kämpat mot gällande Van Dijk, har flera rapporter indikerat. Ligaledaren vill dock inte pröjsa mer än 670 miljoner kronor och därmed lär Southampton välja att sälja till Anfield.

Lite senare dök Paul Joyce med ännu mer info, och påstår att Van Dijk kommer presenteras redan ikväll. Här går det undan!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier