Deulofeu till Inter på lån?

Gerard Deulofeu har haft svårt att sätta sig till ro hittills under sin karriär. 23-åringen har hunnit med att bli utlånad till Everton, Sevilla och senast Milan där han spenderade den andra halvan av förra säsongen.

Nu är spanjoren tillbaka i Barcelona där allt började. Men på Camp Nou har det inte heller varit någon dans på rosor för anfallaren, som endast startat fem La Liga-matcher den här säsongen och gjort ett mål. En ny flytt ligger därmed nära till hands, något Football-Espana.net också rapporterar om.

Enligt sajten är Inter nära att färdigställa en låneaffär med Barcelona för att knyta till sig Deulofeu. Diario Sport följer upp med att anfallaren kan komma att lånas ut till den italienska klubben under två år.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier