”Juve har nobbat Uniteds bud”

Manchester Uniteds bud på 781 miljoner kronor inklusive Henrich Mchitarjan (alternativt engelska: Henrikh Mkhitaryan eller armeniska: Հենրիխ Համլետի Մխիթարյան, om man så föredrar) för Paulo Dybala har nobbats av Juventus, enligt The Sun (som har haft skrämmande rätt gällande United-rykten det senaste året).

Argentinaren är en av de högst värderade anfallarna i världen och enligt diverse rapporter är han även högst upp på José Mourinhos önskelista, särskilt nu när Antoine Griezmann verkar vara nära Barcelona.

Juve sägs begära 960 miljoner kronor, vilket råkar vara den exakta utköpsklausulen för Griezmann.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier