”Liverpool och Arsenal i budgivning om PSV-forwarden”

I somras kritade den mexikanske forwarden Hirving Lozano på ett kontrakt med PSV Eindhoven som sträcker sig hela vägen fram till 2023. Det stoppar dock inte intressenter från att höra av sig.

Enligt Daily Star (fram med saltkaret) så är Liverpool redo att gå in i en budgivning tillsammans med ligakonkurrenten Arsenal om 22-åringens signatur i kommande januarifönster. Enligt rapporter ska ”The Reds” redan ha kontaktat PSV om en potentiell övergång.

Lozano ska vara värd drygt 470 miljoner kronor, något som inte ska ha avskräckt Jurgen Klopp.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier