”Moyes öppnar för fler värvningar”

West Ham är ute efter nyförvärv i januari. Tidigare skrev vi om att Swansea-backen Alfie Mawson närmar sig London-klubben, enligt ESPN.

Nu har nya managern David Moyes uttalat sig på klubbens hemsida, där han säger att han vill värva flera spelare i januarifönstret för att rätta till obalansen i truppen:

”Jag har bråttom, och måste ha bråttom, och därför kan jag inte vänta tre-fyra månader för att se hur det går. Jag tycker vi har det glest på vissa ställen och överbefolkat på andra. Till exempel: vi har massor av forwards, men riktigt få mittfältare”.

Han utvecklar sitt resonemang:

”Vi har en del som är bekväma att spela till vänster, men inte lika många som kan spela till höger. Vi har en lite obalanserad trupp, vilket vi måste fixa till under januari om vi har möjlighet”.

Enligt uppgifter vill Moyes bredda sin trupp genom att värva en central mittfältare, samt en spelare som kan spela på högerkanten.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier