”Stjärnorna tackar nej till stora lönekuverten”

Vi lever 2017 i en fotbollsvärld där så mycket kretsar runt pengar. Därför är det (i alla fall för mig) glädjande att läsa att alla spelare inte säljer sig för de stora oljepengarna.

Mario Mandzukic, 31, har tidigare avvisat en flytt till kinesiska Beijing Guoan, Tianjin Quanjian och Shanghai Shenhua. Nu uppger den italienska sajten Calciomercato att Hebei Fortune, som tränas av Manuel Pellegrini, erbjudit Mandzukic ett tvåårskontrakt värt dryga 150 miljoner kronor om året – men att kroaten valt att tacka nej då han vill stanna i Juventus.

Även Edin Dzeko, 31, ska ha valt att stanna i Roma i stället för en utlandsflytt. Corriere dello Sport rapporterar att den mexikanska klubben Monterrey samt två kinesiska klubbar ska ha varit intresserade av bosniern, som skulle erbjudits ett treårskontrakt värt 120 miljoner per säsong. Men Dzeko vill alltså stanna i Rom.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier