Uppgifter: Liverpools krisdrag för att värva van Dijk

I går slog bomben ner.

Virgil van Dijk, 26, skriver på för Liverpool och blir därmed den dyraste backen genom tiderna.

Nu kommer nya uppgifter om spelet bakom värvningen.

Det är lokaltidningen Liverpool Echo som säger sig sitta på uppgifterna, och rullar ut rubriken ”Avslöjat: Liverpools krisdrag för att stoppa Manchester City från att kapa affären”.

Enligt Echo kände Liverpool så stor oro för att City skulle ”kapa” affären att klubben flög in ett läkarteam till Bournemouth tidigt på onsdagsmorgonen för att få klart formaliteterna så fort som möjligt – och för att inte ge City chansen att ”bryta loss van Dijk ur deras grepp”.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier