Ingen Richarlison-flytt i januari

Richarlison har gjort dundersuccé under hösten och även Abdoulaye Doucouré har imponerat.

Men ingen av spelarna kommer lämna Watford under januarifönstret, meddelar tränaren Marco Silva under sin presskonferens.

– Han (Doucouré) har ett långt kontrakt med oss, vi kan förlänga om en spelare gör bra ifrån sig dessutom. Men ingen har pratat med mig om det här, det är styrelsen som sköter det, säger Silva och tillägger att det inte lär blir någon aktivitet på säljfronten:

– Vi behöver förstärka vår trupp, inte släppa spelare. Ingen kommer att lämna, det är det som har kommunicerats till mig.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier