Bekräftat: ”Surprise” lämnar HIF

Sydafrikanen Bradley Surprise Ralani kom till HIF sommaren 2016, och har på 1,5 år i klubben stått för åtta mål och sex assist i ligasammanhang. Vid årsskiftet gick kontraktet med Helsingborg ut, och nu står det klart att 30-åringen inte förlänger. Han återvänder i stället hem till Sydafrika där han har sin familj.

– Först och främst vill jag tacka HIF för att jag fått möjligheten att spela i denna underbara klubb och bära den famösa röda tröjan. Jag vill också tacka alla i såväl tränarteamet som läkarteam, administrativ personal och styrelse för att de gjort min tid i klubben helt fantastisk. Till sist vill jag önska hela HIF-familjen ett stort lycka till inom den närmsta framtiden. Tack för allt, säger yttermittfältaren i ett pressmeddelande.

Någon ny klubbadress för sydafrikanen nämns inte i pressmeddelandet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier