Newcastle-fansen: ”Värva hem Carroll”

Han gjorde 33 mål på 91 matcher för ”The Magpies”, innan han såldes till Liverpool 2011 för dryga 386 miljoner kronor.

Vi pratar förstås om mannen med totten, Andy Carroll, 28, som numera spelar i West Ham.

Då hans före detta klubb Newcastle endast ligger två poäng ovanför nedflyttningsstrecket i Premier League, med bara 20 gjorda mål på 22 bataljer, uppges managern Rafael Benítez vara ute efter en striker under januarifönstret.

Var han ska börja leta? Fråga fansen!

På sociala medier har det strömmat in kommentarer som skriker efter en comeback för Andy Carroll. Här är ett axplock:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier