”United i kamp med City om West Brom-försvararen”

Manchester City har sedan tidigare uppgetts ha Jonny Evans, 30, i siktet. Nu ger sig nordirländarens tidigare klubb, och värsta rivalen, Manchester United in i fajten om försvararen signatur.

Enligt Daily Mirror förbereder United ett bud på 222 miljoner kronor för att få tillbaka mittbacken till Old Trafford igen. Evans, som spelade i United mellan 2004–2015, såldes av förre United-managern Louis van Gaal för endast 66 miljoner kronor. Enligt uppgifter är klubben nu alltså villiga att betala mer än tre gånger så mycket för hans comeback.

Evans kontrakt med West Bromwich, hans nuvarande klubb, går ut i juni 2019.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier