Uppgifter: Southampton leder dragkampen om Walcott

Många uppges dra i Theo Walcott, 28.

Yttern har fått ont om speltid i Arsenal och har under vintern ryktats till klubbar som Everton och Valencia – men också Southampton, som han inledde proffskarriären i.

Och nu rapporterar Sky Sports att just Southampton leder dragkampen om 28-åringen.

Southampton är favorit att värva Walcott om han lämnar i januari. Saker och ting väntas klarna i nästa vecka då Arsenal förväntas hålla diskussioner med Walcotts representanter, men någon deal finns inte just nu”, skriver Sky Sports.

Samma källa uppger att Southampton kan få svårt att matcha Walcotts nuvarande lön på drygt 1,3 miljoner kronor i veckan, men skriver att engelsmannen kan vara villig att sänka lönen för att få till en övergång.

Walcott lämnade Southampton för Arsenal som 16-åring 2006.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier