Mexikansk klubb ute efter PSV-anfallaren – sportchefen vill inte sälja

Luuk de Jong, 27, till vardags i PSV Eindhoven, har ryktats vara på väg till Club América i den mexikanska högstaligan i januari, enligt flera mexikanska medier.

PSV:s sportchef Marcel Brands bekräftar intresset, men säger också att samtalen mellan klubbarna inte är så långt gångna som många fått det att låta. Brands säger dessutom att klubben inte planerar att släppa anfallaren nu i vinter.

”Jag fick ett telefonsamtal och sa att vi inte planerar att sälja honom i januari. Möjligtvis i slutet av säsongen, men inte nu”, sa Brands i en intervju med Fox Sports.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier