Wenger gav besked under presskonferens

I dag höll Arsenals manager Arsène Wenger, 68, en presskonferens inför Arsenals match mot Nottingham Forest på söndag som ingår i den tredje rundan av FA Cupen. Där fick han först svara på frågor om senaste derbyt mot Chelsea, därefter kring nyförvärvet Konstatinos Mavropanos, 20 – och till slut angående klubbens påstådda intresse för Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, 28.

Det lär inte bli någon övergång i januari, menar Wenger.

”Nej, det finns ingen möjlighet”, sa fransmannen under presskonferensen.

På frågan om Theo Walcott stannar – som ryktats till både Southampton, Everton, Valencia och senast Milan – svarade managern kort:

”Jag vill att han stannar”.

En reporter frågade vidare om ryktet att Walcott ska återvända till Southampton. Wenger replikerade:

”Jag har hört om det, men jag vill att han stannar”.

Raka besked, eller?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier