Förre Liverpool-direktören: Köp Verratti!

Från juni 2009 till februari 2011 satt Christian Purslow med i Liverpools högsta ledning. Nu har britten sitt förslag på hur klubben ska gå vidare efter försäljningen av Philippe Coutinho till Barcelona.

– Åk och köp Marco Verratti från PSG, säger Purslow till Sky Sports och fortsätter:

– Jag tycker att Liverpool måste satsa högt. Jag vill inte ha ”bra”, jag vill ha ”briljant”. Detta eftersom de sålde ”briljant”. Köper du ”bra” slutar du fyra, femma eller sexa.

Marco Verratti är alltså det italienska spelgeni som Barcelona i somras gjorde allt för att få loss från Paris Saint-Germain. Detta bara för att misslyckas, istället bli av med Neymar till just PSG och istället ”tvingas” köpa Coutinho från Liverpool.

Hur Purslow nu kan få det till att Liverpool passerat både Barcelona och PSG i näringskedjan genom att förlora sin bäste spelare till Barça övergår tyvärr bloggens förstånd.

Men heja, heja!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier