Presidenten: ”Han vill komma till Istanbul”

Arda Turan, 30, befinner sig i frysboxen i Barcelona och väntas lämna klubben inom en snar framtid. Nu uppger presidenten för det turkiska laget İstanbul Başakşehir att 30-åringen vill flytta till klubben.

Presidenten bekräftar även deras intresse för Barça-mittfältaren, och han är optimistisk över att färdigställa affären.

”Jag pratade med Arda Turan face-to-face i Barcelona. Han vill komma till Basaksehir. Jag såg hans passion och han berättade för mig om sina mål. Efter det hade vi ett möte med Barcelonas vd Oscar Grau, säger presidenten Goksel Gumusdag till klubbens officiella hemsida.

İstanbul Başakşehir leder i skrivande stund turkiska Süper Lig.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier