Uppgifter: Andre Silva följs av Premier League-klubben

Everton värvade i dagarna Cenk Tosun, 26, från Besiktas för närmare 300 miljoner kronor. Nu uppges man ha en ny offensiv spelare i siktet.

Italienska tidningen Quotidiano Sportivo hävdar att Milan vill försöka göra sig av med anfallaren André Silva, 22 – redan efter ett halvår i klubben – och att Everton uppges följa hans situation med nyfikna ögon.

Samtidigt vill italienarna vara lite finurliga i sitt uttalande om Liverpool-klubben, när de skriver:

”Anfallare är som bussar, du väntar i åratal på en – och sen kommer två på samma gång”.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier