Khedira: ”Värva Can”

Emre Can till Juventus är en fortsatt följetong som aldrig riktigt verkar ta slut.

Ena dagen är han klar för italienarna och nästa dag ska han stanna.

Men med ett utgående kontrakt börjar det trots allt brinna i knutarna om engelsmännen vill ha ut några pengar för sin mittfältare.

Nu har landsmannen Sami Khedira i alla fall tagit bladet ur munnen.

– Jag känner Emre Can väldigt väl. Han är ung men också väldigt stark och talangfull. Han måste fortfarande lära sig saker och utvecklas, men om jag var Juventus skulle jag inte tveka på värva honom, säger han till Sky Italia.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier