Sturridges sök efter speltid kan resultera i en flytt – till Italien

Daniel Sturridge, 28, är inte en startspelare i Jurgen Klopps Liverpool just nu. Då VM i Ryssland är ett drygt halvår bort söker engelsmannen efter speltid för att få chans att komma med i Englands VM-trupp. Nu kan sökandet ha gett resultat.

För enligt italienska Sky är Inter intresserade av att plocka in anfallaren under januarifönstret. Enligt deras uppgifter föredrar dock den italienska klubben ett lån av spelaren. Inter påstås jaga spelare som är i behov av speltid inför sommarens VM-slutspel.

Sturridge har stått för 14 framträdanden, varav fem starter, för Liverpool den här säsongen – där han gjort tre mål.

Engelsmannen har tidigare kopplats ihop med Southampton, Newcastle och West Ham.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier