Uppgifter: Monaco sänker priset – men Liverpool vill vänta till sommaren

Enligt uppgifter har Monaco sänkt sitt pris på deras storstjärna Thomas Lemar, 22. Det är sajten RMC Sport som hävdar att Ligue 1-klubben nu kan tänka sig överväga bud på omkring 678 miljoner kronor.

Liverpool och Arsenal har tidigare nämnts som de största intressenterna – men nu kommer Liverpool Echo med nya uppgifter. Enligt tidningen vill ”The Reds” helt plötsligt inte inleda några förhandlingar med spelaren den här vintern. Indikationerna är i stället att Liverpool ska försöka värva fransmannen under sommarens transferfönster.

Frågan är om klubben har råd att vänta fram tills dess? Bloggen ställer sig högst tveksam till det.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier