”Alexander Isak lånas ut till Mainz”

Alexander Isak kämpar för att få speltid i Borussia Dortmunds A-lag, och i går bekräftade sportchefen Michael Zorc att man ser över svenskens situation.

– Det är tufft för honom. Aubameyang är sällan skadad och klarar av att spela 90 minuter. Vi ser över situationen och diskuterar tillsammans med hans rådgivare vad som är det bästa för honom. Precis som vi gör regelbundet med alla spelare, säger Zorc.

Nu ser det ut som en utlåning är lösningen för Isak.

Tyska Fussball Transfers skriver att 18-åringen kommer att lånas ut till ligarivalen FSV Mainz 05.

I Mainz, som ligger på en 15:e plats i Bundesliga, återfinns redan Robin Quaison.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier