”Han ersätter Zidane i Real Madrid”

Zinedine Zidane tog över som tränare för Real Madrid och gjorde allt formidabelt.

Den här säsongen har dock gått trögare. ”Los Blancos” ligger på en fjärdeplats i La Liga, med hela 16 poäng upp till serieledande Barcelona.

Nu spekuleras det i ersättare.

Enligt AS så tyder mycket på att det blir Joachim Löw, nu förbundskapten i Tyskland, som tar över. Tidningen skriver att Löw och Real Madrids president Florentino Perez hade kontakt redan innan jobbet gavs till Zinedine Zidane, 2016.

Om det går i lås så tar Löw över först i sommar, efter VM.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier