Managern: ”Iheanacho kommer stanna hos oss”

Kelechi Iheanacho lämnade Manchester City i somras för en flytt till Leicester City. Men tiden i Leicester har inte varit jättelyckad för 21-åringen, då han endast har gjort två Premier League-starter den här säsongen – och ryktas nu lämna klubben i januari.

Men det kommer han inte göra. I alla fall inte enligt managern Claude Puel.

Nigerias förbundskapten Gernot Rohr har tidigare i veckan sagt att han förväntar sig att Iheanacho lämnar klubben, något nu Puel nekar till enligt Independent.

”Vi vet inte vad förbundskaptenen har sagt. Vi får se. Vi har pågående diskussioner med olika spelare. Till exempel Iheanacho, som är en ung spelare. Han kommer att stanna hos oss. Vi måste fortsätta att utveckla honom, och jag hoppas att han kan få mer speltid under den andra halvan av säsongen”.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier