”Vi jobbar övertid för att värva spelare”

Orden kommer från Roy Hodgson, manager i Crystal Palace. 70-åringen är väldigt angelägen att addera spelare till hans skadedrabbade trupp under januarifönstret, där senaste tillskotten på skadelistan är Jeffrey Schlupp och Andros Townsend. Enligt uppgifter behöver Schlupp opereras för knäskadan han ådrog sig i FA Cup-mötet mot Brighton, och vänsterbacken beräknas därefter vara borta i månader. Townsend fick i samma match en smäll på ankeln och uppges bli borta runt en månad.

Palace hoppas därmed värva in anfallare samt en målvakt under nuvarande transferfönster. Evening Standard skriver att klubben är intresserad av anfallarna Diafra Sakho (West Ham) och Oumar Niasse (Everton), samt Getafe-målvakten Vicente Guaitanågot vi skrivit om tidigare.

Enligt sajten ska Hodgson ha sagt: ”Vi har bara två målvakter och en centerforward. Du behöver inte vara en raketforskare för att räkna ut att man behöver fler spelare på de viktiga positionerna. Vi behöver ha in spelare, det är inget snack om saken”.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier