Benitez ”säker” på att Newcastle kommer att värva

Newcastle spelade 1-1 mot Swansea på lördagen. Managern Rafael Benitez har tidigare uttryckt missnöje över att han inte fått in flera spelare i truppen. Efter matchen i dag sa han att han är ”säker” på att klubben kommer att agera.

– Ja, jag är övertygad om det. Vi måste göra något, och vi kommer att göra det, sa Benitez.

I går sa han att klubben ”pratar med agenter”.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier