Conte: ”Är lycklig i Chelsea”

Antonio Conte, 48, har ryktats vara på väg bort från Chelsea.

Klubbar som Paris Saint-Germain och Bayern München har uppgetts vara ute efter italienaren.

Nu slår han tillbaka ryktena om en eventuell flytt.

– Jag är helt engagerad i mitt arbete för Chelsea och mitt arbete med spelarna. Jag är lycklig med det jag gör nu och har gjort tidigare. Jag är till och med mer glad över det jag gör nu, sa Conte på fredagens presskonferens enligt Fotbollskanalen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier