Wenger: ”Verkar inte som att Sanchez förlänger”

Mer om Alexis Sanchez vars framtid i Arsenal är oklar.

I går sa Arsène Wenger så här om sin storstjärna:

– Jag har pratat mycket med Alexis om hur mycket folk vill veta om en när man har kort tid kvar på kontraktet, men jag har aldrig tvivlat på hans engagemang. Ingenting är konkret just nu. Det handlar inte om att jag inte vill informera, det är bara att jag inte vill ge er felaktig info, sa tränaren.

Och nu kommer Sky Sports med nya citat från fransmannen.

– Det verkar inte som att Sanchez kommer att förlänga sitt kontrakt, men vi vill behålla Jack (Wilshere) och om vi har möjlighet även Özil (Mesut). I så fall blir ombyggnaden av laget mindre än om alla tre lämnar, säger Wenger.

– De här killarna vill vinna och tjäna pengar. De vill ha en kombination av det vilket de kan få i stora klubbar, fortsätter 68-åringen, som har förhoppningar om att få behålla Özil.

– Ja. Det finns fortfarande en möjlighet för honom att stanna.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier