Anfallaren öppnar för att återvända till Sverige

Jakob Orlov, 31, är åter på marknaden.

Kontraktet med norska Brann gick ut vid årsskiftet och nu öppnar den svenske anfallaren för att återvända till Sverige.

– Jag känner mig redo för en ny utmaning. Jag är öppen både för att spela i Sverige och utomlands. Det beror lite på vad som dyker upp. Jag har inte hört särskilt mycket om det, då det är min agent som sköter det, säger Orlov till Fotbollskanalen.

31-åringen lämnade Gefle för Brann 2014 och har också varit utlånad till Hammarby efter dess.

Han har ingen panik med att hitta en ny klubb.

– Nej, det är ju visserligen som att vara arbetslös, men jag vill ändå inte hoppa på första, bästa alternativet. Jag har ju en familj att ta hänsyn till också, så det beror också på vad som passar familjen bäst. Jag har haft lite semester, så jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det (hitta en ny klubb). Men nu börjar det ju spritta lite i benen igen, säger Orlov.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier