Mourinhos utspel: ”Ingen spelare sitter säkert”

Spelare som Henrikh Mkhitaryan och Marouane Fellaini har ryktats vara på väg bort från Manchester United och även Zlatan Ibrahimovic framtid i klubben är oklar.

Nu kommer José Mourinho med en varning (?) till hela truppen.

Tränaren menar att ingen av stjärnorna sitter säkert under vinterfönstret.

Han berättar att han kommer att lyssna på alla erbjudanden – och släppa sina stjärnor om priset är det rätta.

– Alla spelare har ett pris, oavsett vem det är, hur bra han är eller vilken status spelaren har. Jag är ingen blind tränare. Blind i bemärkelsen att jag skulle tro att en viss spelare aldrig kan säljas, säger Mourinho enligt brittiska medier.

Han fortsätter:

– När fönstret är öppet är det öppet för vilken klubb som helst som är intresserad av våra spelare. Sen är det upp till oss att säga ja eller nej, att sätta det rätta priset.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier