Moyes nekar: ”Chelsea har inte tagit kontakt”

Det har ryktats om att Chelsea vill låna in Andy Carroll, 29, från West Ham.

Sky Sports har uppget att Chelsea har tagit kontakt, men att West Ham inte vill låna ut och att klubben ska ha blivit förbryllat över ligarivalens försök.

Nu uttalar sig David Moyes om ryktena – och dementerar det mesta.

– De (Chelsea) har inte kontaktat mig. Jag vet inget om det. Det har varit många rykten gällande ett lån men vad jag vet har det inte kommit något officiellt från Chelsea. Om de har kontaktat någon annan (i West Ham) så vet jag inte om det, säger West Ham-tränaren enligt Sky.

– Carroll tillhör min trupp för tillfället. Jag vill förstärka laget, inte tappa spelare, fortsätter han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier