Interstjärnan nobbar PL-flytt

Joao Mario vann EM med Portugal 2016 och såldes sedan vidare till italienska Inter.

Men där har succén uteblivit.

Mario har pendlat in och ut från startelvan och nu påstås West Ham ha gjort ett försök att låna mittfältaren. Och trots att Inter accepterat budet ska Mario själv nu ha nobbat en flytt, uppger Sky Sports.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier