Uppgifter: Carroll vägrar träna

Andy Carroll kan, något överraskande, vara på väg till Chelsea.

West Ham-anfallaren har inte tränat de senaste dagarna på grund av en fotskada, sägs det.

Men nu kommer Daily Mirror med uppgifter om att undersökningarna av Carroll visat på att det inte finns någon skada och att 29-åringen i stället vägrar träna för att försöka tvinga fram en flytt till Londonrivalen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier