Klart: Chelsea lånar ut talang

Chelsea väljer att låna ut fler spelare. 21-årige talangen Nathan Allan de Souza är klar för Belenenses för resten av säsongen, det bekräftar den portugisiska klubben.

”Nathan de Souza har skrivit på ett låneavtal som sträcker sig resten av säsongen. Välkommen, Nathan”, skriver klubben på sin Facebooksida.

Den offensiva mittfältaren anslut till Chelsea från Atletico Paranaense 2015. Han lånades omedelbart ut till den holländska klubben Vitesse, där han stannade under två säsonger. I Vitesse gjorde han 45 framträdanden och sex mål, men i Chelsea står han fortsatt noterad för noll A-lagsmatcher.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier