Uppgifter: Liverpool leder racet för mittbackens signatur

Liverpool uppges leda racet för signeringen av Ezri Konsa, 20. Mittbacken från League One-laget Charlton Athletic intresserar även ett gäng andra lag, däribland rivalen Everton, men det är Liverpool som uppges ligga bäst till, enligt Kent Live.

Charltons manager Karl Robinson har tidigare gått ut med att han inte vill sälja några spelare, men det är tydligt att sådana beslut tas över hans huvud – som i fallet med Ricky Holmes som såldes till Sheffield United. Robinson berättade att han fick ett mail om att så var fallet.

Managern Jürgen Klopp har sedan tidigare en före detta Charlton-spelare i sin trupp, nämligen ytterbacken Joe Gomez.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier