BBC-klart: Stjärnorna byter rakt av

Det finns som ni vet olika grader av klart i Silly-världen.

Och efter tider av rykten, indirekta bekräftelser och Daily Mails utspel om klar affär i fallet Sanchez/Mchitarjan så kommer nu det näst starkaste bekräftelsen vi har: BBC-klart.

Det är BBC:s Arsenal-expert David Ornstein som basunerar ut att hela affären nu är klar och enligt honom blir Henrich Mchitarjan och Alexis Sanchez ett RAKT byte mellan Manchester United och Arsenal. Inga pengar emellan.

Mchitarjan ska genomföra läkarundersökning senast på måndag och när det gäller Sanchez är det sagt att det ska ske i morgon. Presentation på måndag, kan man ana.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier