Roma-sportchefen: ”Långt ifrån sanningen”

Edin Dzeko, Emerson Palmieri och Radja Nainggolan har alla ryktats bort från Roma den senaste tiden, där de två förstnämnda kopplats ihop med Chelsea.

Det verkar inte Romas sportchef Monchi gilla.

Inför klubbens presskonferens inför söndagens toppmöte med Inter tog han till orda och sa följande:

– Vi känner oss tvingade att bringa lite klarhet här. I alltför många dagar har Roma beskrivits i tidningarna som en klubb som demonteras. Det är en beskrivning som är långt ifrån sanningen. Vår intention är inte att försvaga truppen utan att stärka den, säger Monchi enligt Football Italia.

Monchi uteslöt dock inte att sälja någon utan menar att han måste ”lyssna på alla erbjudanden” som kommer.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier